top of page

Talige tante, handige tante

Ik ben een schrijf-ster en

een communicatieprofessional met

een neus voor verhalen en een planning-tik.

Sinds mijn eerste job als redacteur bij Het Laatste Nieuws heb ik nog nooit een deadline gemist. Mijn parcours in marketing, communicatie en pr resulteerde in een brede ervaring met diverse communicatiekanalen en tekstsoorten.

Doelgericht schrijven is mijn expertise. Sinds 2005 ben ik aan de slag als communicatie-medewerker in het hoger onderwijs en daarnaast als freelance schrijver, trainer en communicatie-adviseur.

Long copy en interviews zijn mijn dada. Ik kan goed luisteren en ben niet vies van enige diepgang.

 

Tegelijk is de creatieve maker in mij visueel ingesteld. Daarom verdiep ik me nu ook in korte formats en foto en video voor sociale media.

Storytelling staat daarbij centraal, want herkenbare verhalen die je publiek raken hebben impact. Wat mensen doen en daarover vertellen is een bron van inspiratie.

'In the end, we'll all become stories' - Magaret Atwood

My latest projects

Mijn werk

Teksten voor papier en scherm

Websites en visuele content

Bekijk een paar voorbeelden van magazineartikels, interviews en blogposts. Ik heb ruime ervaring met de samenstelling van magazines en nieuwsbrieven en schrijf ook folders, brochures en mailings.

Online content is meer dan woorden. Foto, video, audio, grafieken, kaarten ... zeggen net zoveel, op social media soms meer. Bekijk een paar voorbeelden van visuele content.

Contact

Bedankt voor uw bericht!

veerle.de.grauwe@telenet.be - Tuinwijk ter Heide 31, 9050 Gent
BE-0896.269.607 (kleine onderneming met btw-vrijstelling)

 

Contact
bottom of page